enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4010
EURO
34,8095
ALTIN
2.397,64
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

CRT Metal Almanya fuarında

CRT Metal Almanya fuarında
19.04.2024
16
A+
A-
15-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve metal işleme sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Tube & Wire Düsseldorf Fuarı, 5 gün boyunca önemli iş görüşmelerine ev sahipliği yaptı. Ülkemizin önemli sanayi kuruluşlarından CRT Metal, fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından biri oldu. Boru, tel, kablo ve tüp işleme alanlarında dünya çapında lider konumda olan bu fuar, teknolojik yenilikleri ve sektörel işbirliklerini bir araya getiriyor.CRT Metal hem ülkemizin kaliteli ürünlerini dünya pazarına tanıttı, hem de ticari anlaşmalara imza attı.
Fuar, 1986 yılından bu yana sektör profesyonellerini bir araya getiren, yenilikçi ürünler ve son teknoloji makinelerin sergilendiği bir platform olarak hizmet vermektedir. Sadece bir ürün satış yeri olmanın ötesinde, sektörün güçlenmesi ve yenilikçi potansiyellerini kullanarak gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Bu yılki fuara, otomotiv, telekomünikasyon, metal sanayi, gaz ve petrol, elektrik, inşaat ve kimyasallar gibi çeşitli sektörlerden birçok katılımcı firma ve ziyaretçi katılıyor. Sektörel birlik ve odalar arasında Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) ve Yassı Çelik İhracat ve Sanayicileri Derneği (YİSAD) gibi önemli kuruluşlar da fuara destek veriyor.

Katılımcılar, en son trendleri, ileri seviye makine ve ekipmanları, yeni malzemeleri ve ileri işleme teknolojilerini keşfetme şansına sahip olacaklar. Ayrıca, hammaddeler, test teknikleri ve değişen teknolojiye dair özel bilgiler de fuarın dikkat çeken noktalarından biri olacak.

Tube & Wire Düsseldorf, kablo ve tel endüstrisi başta olmak üzere, kablo işleme ve akıllı üretim konularında yenilikleri sektör profesyonellerine sunarak, markaların dünya pazarındaki yerlerini belirlemelerine ve bilinçli şekilde rekabet etmelerine olanak tanıyor. Boru hammadde ve üretim makineleri, cam, elyaf, beton, seramik, fiber, demir ve demir dışı boruların sergilendiği bu etkinlik, sektördeki en iyileri tanıma ve büyük iş anlaşmaları yapma fırsatı sunuyor.

Fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok önemli görüşmeye, ticaret bağlantısına ve iş ortaklığına ev sahipliği yapacak. Katılımcı ve ziyaretçiler, global çapta bir bilgi alışverişi yaşayarak sektördeki yerlerini daha da güçlendirecekler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.