enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

İSKENDERUN’DA ASAYİŞ VE HUZUR OPERASYONU

03.09.2020
17
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Özel Harekat ve Çevik Kuvvet timlerinin de katıldığı geniş çaplı asayiş ve huzur operasyonu düzenlendi. Önceden tespit edilen 14 şüpheliye ait 13 adreste ve araçlarında arama yapıldı.

İskenderun ilçesinde kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde meydana gelen hırsızlık, ateşli silahlarla işlenen suçlar, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü patlayıcı, parlayıcı madde ile hırsızlığa konu eşyaların tespiti, faili meçhul olayların aydınlatılması, haklarında yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı timler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı timler ile çok sayıda personelin katılımı ile geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi.

Meydana gelen hırsızlık, ateşli silahlarla işlenen suçlar, taşınması veya bulundurulması yasak olan her türlü patlayıcı, parlayıcı madde ve hırsızlığa konu eşyaların tespiti, meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılması, suç ve suç unsurlarının elde edilmesi ile haklarında yakalama emri bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlara özel harekat polisleri, çevik kuvvet timleri ve ilçe personeli katıldı. Belirlenen 14 şüpheliye ait ev ve iş yerlerine baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, çok sayıda tabanca fişeği, 8 kök Hint keneviri, 14 gram kubar esrar, 8.4 gram eroin, 4 gram metamfetamin, 2 çift eldiven ele geçirildi. Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınırken, polis ekipleri adreslerinde bulunamayan 7 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.