enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

İskenderunspor’da VEDA!

Olumsuzlukların, şansızlıkların ve yüzyılın felaketinin enkazından çıkıp, hedefinden şaşmayan İskenderunspor İzmir’de bıraktığı 1. Lig özlemi yeni sezona bırakırken, Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın istifası şaşkınlık yarattı.

İskenderunspor’da VEDA!
12.06.2023
49
A+
A-

İskenderun’da yıllar sonra turuncu mavi heyecanı yaşattı…

Türk Futboluna sayısız futbolcu, teknik adam yetiştiren İskenderun, yıllar sonra Hakan Bolat Başkanlığında çaktığı kıvılcımla, turuncu-mavili sevdalıları yeniden ateşledi, coşturdu ve yüzyılın felaketinde dahi kent halkı depremzede İskenderunspor’dan güç aldı, moral buldu.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta verdiği büyük mücadele sonrasında play Off’larda yarı finale kadar gelen İskenderunspor, Bucaspor ile oynadığı yarı final maçı engelini aşamayınca 1. Lige çıkma hayallerini başka bir bahara bıraktı.

Maçın arından İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Bucaspor maçı sonrasında istifa ettiğini sosyal medya hesabından bir açıklamayla duyurdu. Turuncu-mavili takımın kısa sürede efsaneleşen başkanı Hakan Bolat şunları kaydetti: “Stadı olmadan, Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesinden hiç destek almadan, kendi çabalarımla bu takımı buraya getirip, çocukluk aşkım İskenderunspor’u marka yapmak adına elimden gelen her şeyi yaptım. Ama bu sevda buraya kadar…

‘Ayrılıklarda Sevdaya Dahildir’

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın istifası üzerine, bir görüşme yaparak bugüne kadar şehre yaşattığı başarılardan ve gururdan dolayı teşekkür ettiğini aktardığını belirterek  “Taraftarımızın sesini duyurdum. Birlikteyiz, beraberiz, beraber yürüyeceğiz! Kimse endişe etmesin, bu yürüyüş Hakan Başkan ile devam edecek… İskenderun sporumuzun her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz… Uzun bir aradan sonra yeşeren umutları boşa çıkarmayacak, şehrimizin yakaladığı heyecanı bitirmeyeceğiz… Kulübümüzün sadece başarılarından dolayı değil, asıl varlığından dolayı hep yanındayız! İskenderun varsa büyük taraftarı varsa İskenderun spor da var olmaya devam edecek!” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.