enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
33°C

İSMO’dan İTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

09.06.2018
88
A+
A-

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(İSMO) yönetim kurulu üyeleri İTSO’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin İTSO ziyaretinde ağırlıklı olarak mükellefleri yakından ilgilendiren Vergi Affı konuları ele alındı.
Ziyarette söz alan İSMO Başkanı Merih Hasan Yıldırım, “7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun ve getirilen Mali Af ile ilgili meslektaşlarımızı sürekli bilgilendiriyoruz. Bu konu ile ilgili İTSO’da üyelere yönelik en yetkili kişilerden biri olan TÜRMOB Eğitmeni Halim Bursalı tarafından katılımcılara ‘7143 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ve kanun ile getirilen Mali Af konusunda eğitim semineri düzenlendik ve bu seminerin oldukça faydalı geçtiğini söyleyebiliriz. Bizim meslekte kanunlar ve mevzuatlar sürekli değişiyor. Bu nedenle sürekli en son mevzuatları dikkate almak lazım. Yeni af yasası mükelleflerimiz ve üyeleriniz için önemli bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına İTSO’nun yeni yönetiminde yeni dönemde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Bizlerde sürekli üyelerimize yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Son çıkan 7143 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili sürecin üyelerimiz için bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz. Ekonominin durgun seyrettiği bir dönemde birikmiş borçları olan üyelerimizin bu fırsattan faydalanması gerekir. Temennimiz üyelerimizin bu süreci en iyi şekilde değerlendirerek, borçlarını yapılandırmaya gitmeleridir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.