enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
19°C
Hatay
19°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
28°C

İTİDAL ÇAĞRISI!

İTİDAL ÇAĞRISI!
10.02.2022
49
A+
A-

Başkan Yeral’dan itidal çağrısı Ehlibeyt Vakfı Genel Başkanı Alevi kanaat önderi Şeyh Ali Yeral, Aleviler ile ilgili kamuoyunda söylenen bazı kışkırtıcı sözlere aldanılmaması gerektiğini belirterek itidal çağrısı yaptı.  İskenderun’da 2 Alevi türbesinin ateşe verildiğini, bazı isimlerin de Ehli beyt severleri ajanlıkla suçladığını belirten Yeral, bu gibi söylemlerin ayrıştırıcı olduğunu, Hatay’ın kardeşliğine zarar verdiğini ifade eden Yeral yaptığı açıklamada; “Bir Yandan İskenderun’da 2 Alevi Türbesi Ateşe Veriliyor.

Bir Başka Yandan da İpini – Sapını Koparan Bazı İnsan Kılığındaki Aşağılık Yaratık (Y.T) Yez İtler de Canlı Yayında Biz Alevilere En Ağır, Açık ve Sinkaflı Küfürlerle Din, İman, Ana, Bacı, Avrat, Gelmiş, Geçmiş Düz Gidiyor!  KONUYU SAVCILIĞA TAŞIYACAĞIZ  Doğusu, Biz Bunların Son Günlerde Artmasının Tesadüfi Değil de Gizli ve Kirli Ellerin Düğmeye Basışı Olduğunu Çok İyi Biliyoruz. Şunu Tüm Kamuoyuna Tekrar Buradan Açıkça Söyleyelim ki; Biz Hiç Kimsenin Kaprisi İle Şahsi Geleceği İçin, Bunun Gibi Modası Geçmiş Çirkef Tahriklere Kapılmayacağız, Sokaklara İnmeyeceğiz, Çatışmalara Girmeyeceğiz, Kardeş Kanının Akmasına da Asla ve Asla Müsaade Etmeyeceğiz!.. Ama Öte Yandan Hiç Bir Soysuz Yez İtin de İnancımız, Mukaddesatımız İle Namusumuza Dil Uzatmasına Asla ve Asla İzin Vermeyeceğiz! Vatanını Seven ve Milli Birlik İle Beraberlikten Yana Olan Emniyet ve Adalet Yetkililerini Acilen Göreve ve Caydırıcı Bir Ceza Vermeye Çağırıyoruz, Aksi Halde Bunların Ardı Arkası Kesilmez ve Allah Korusun İş Çığırından Çıkar! Biz EHDAV Olarak, Bu Küstah Tahrikçi İle Provokatörleri Tekrar Cedleri Yez İtin Lanetiyle Lanetliyor, C. Savcılığına da Vereceğimizi Kamuoyuna Önemle Bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.