enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2527
EURO
34,6841
ALTIN
2.397,92
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

İyi ki vardın Abdullah Bozatlı

İyi ki vardın Abdullah Bozatlı
26.10.2023
112
A+
A-

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği tarafından, yüzyılın deprem felaketi akabinde, en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, gerek halkın ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması, gerekse bölgenin yeniden yapılanması hususunda gösterdiği gayretli çalışmalar nedeniyle, MÜSİAD Ticaret Ofisi Başkanı, Abdullah Bozatlı’ya plaket takdim edildi.

TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, METAL AT Tel ve Demir Çelik Ürünleri LTD. şirketinde ziyaret ettiği Abdullah Bozatlı’ya Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye dileklerini iletti.

Yüzyılın felaketi akabinde, şirketlerine ait depoları, bölgeye gönderilen yardım malzemelerinin muhafazası için tahsis etmesinin yanı sıra; uzmanlık alanı olan arama-kurtarma çalışmalarına, kendisinin organize ettiği, tamamen gönüllülerden oluşan 28 tim ile destek veren, 23 gün boyunca merkez ilçe Antakya ve çevresinde 350 vatandaşımızın enkazdan sağ olarak çıkartılmasını sağlayan Abdullah Bozatlı, “enkaz üzerinde poz vermeyen” görünmez kahramanlar arasına adını yazdırdı. Bozatlı, “Rabbim insanlığa böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın. İnsanlık görevimizi icra ettik. Bu plaketi, benimle beraber, gece-gündüz demeden arama-kurtarma çalışmalarına katılan tüm gönüllü arkadaşlarımın adına alıyorum. Genel Başkan Dr. Süleyman Basa şahsında, TİMBİR Yönetimine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.