enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
20°C
Hatay
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Açık
24°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Açık
28°C

Katil bakın kim çıktı?

Katil bakın kim çıktı?
16.01.2023
183
A+
A-

Van’ın Çatak ilçesi kırsalında 10 Ocak’ta keçilerini otlatmaya giden ve kendisinden haber alınamayan Mazlum Tanış isimli genç çobanın, jandarma, Afet ve Acil Durum (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ve köylüler tarafından yapılan çalışma sonucu 2 gün sonra kayalıklar içinde cansız bedenine ulaşıldı. Tanış’ın hayvanlarını otlatırken uçurumdan düşerek kaza sonucu öldüğü iddia edildi. Gencin cenazesi ilk olarak Çatak Devlet Hastanesine getirildi, ardından otopsi için Van Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Tanış’a yapılan otopsi sonucu vücudunda av tüfeği saçması bulundu.

SORGUDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, en son oğlu ile birlikte dağda bulunan baba Zübeyit Tanış’ı tekrar ifadeye çağırdı. Yapılan sorguda, Zübeyit Tanış 10 Ocak’ta tartışma sonucu oğlunu vurduğunu, daha sonra silahı toprağa gömdüğünü, eve dönüp jandarma ve AFAD’a kaybolduğu ihbarını yaptığını söyledi. Baba Tanış, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.