enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5658
EURO
34,9978
ALTIN
2.447,97
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kaymakam Soytürk Vatandaşın İftar Konuğu Oldu

01.06.2018
37
A+
A-

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, mübarek Ramazan-ı Şerif’in manevi ikliminde Meydan Mahallesinde ikamet eden bir ailemizin iftar konuğu oldu.

Kaymakam Recep Soytürk’ün himayesinde, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’in koordinasyonunda; İskenderun Meydan Mahallesinde ikamet eden gençlik merkezini aktif olarak kullanan gönüllü bir gencimizin evinde iftar yemeği düzenlendi.
Gerçekleştirilen iftar yemeğinde, Kaymakam Recep Soytürk, Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Gençlik Merkezi üyesi gencimiz ve ailesi gönül sofrasında bir araya geldi.
İftar yemeğinin akabinde çeşitli ikramların yapıldığı bu güzide aile ortamında, gönüllü gencimiz ve ailesi ile sohbet eden Kaymakam Soytürk, misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Misafirperver ailemiz ise, evlerinde ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet yaşadıklarını ifade ederek, teşrif edip onurlandırması ve halkımıza olan duyarlı yaklaşımından dolayı Kaymakam Soytürk’e teşekkür ettiler.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.