enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2172
EURO
34,6995
ALTIN
2.446,63
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
26°C
Hatay
26°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kazanan sen olacaksın

Kazanan sen olacaksın
22.11.2022
49
A+
A-

Dün sosyal medya hesabından akciğer kanserine yakalandığını ve haftaya tedaviye başlayacağını duyuran başarılı yapımcı Armağan Çağlayan’a destek paylaşımında bulunan yakın arkadaşı Ebru Gündeş, “Bu sürecin sonunda kazananın sen olacağından şüphem yok. Her zaman yanındayım” ifadelerini kullandı. Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kansere yakalandığını söyledi. Yaşadığı süreçten bahseden Çağlayan, gösterilerine ve programlarına ara vereceğini duyurdu. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan Çağlayan’a en yakın arkadaşı Ebru Gündeş’ten destek gecikmedi.

“KAZANAN SEN OLACAKSIN, DUALARIM SENİNLE”

Instagram hesabından Çağlayan’la çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Ebru Gündeş, “Canım Armağan’ım, güzel yürekli arkadaşım. Senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey olduğuna inanmıyorum. Yıllardır beyninde 3 tane klipsle, 2. hayatını yaşayan, benden çok daha güçlü ve inatçı olduğunu da biliyorum. Dolayısıyla bu sürecin sonunda kazananın sen olacağından en ufak bir şüphem yok. Her zaman yanındayım, dualarım seninle” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.