enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5998
EURO
34,8065
ALTIN
2.490,16
BIST
9.464,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C

Kırıkhanlı 6 sporcu Fenerbahçe’ye transfer oldu

Kırıkhanlı 6 sporcu Fenerbahçe’ye transfer oldu
A+
A-

Son yıllarda Atletizmde büyük başarıları yakalayan Kırıkhanlı sporculardan 6’sı Fenerbahçe ailesine katıldı.

Atletizm Milli Takım Antrenörü Fatih Boyan’ın yetiştirdiği atletlerden 6’sı Fenerbahçe’ye transfer oldu. Bugüne kadar yapılan Türkiye geneli yarışmalarda elde ettikleri başarılarla dikkatleri üzerinde toplayan Bestami Güvenir, Berat Kara, Abdulkadir Kaya, Ümmühan Demir, Esma Eren ve Medine Kaya Fenerbahçe kadrosuna katıldı.

Kırıkhan’da atletizmin çıtasını yükseltip bugüne kadar birçok Türkiye şampiyonları çıkarmasındaki en büyük etken olan Milli Takım antrenörlerden Fatih Boyan konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı’ “Atletizmde Türkiye’nin en iyi takımı olan Fenerbahçe’ye 6 sporcumuzu gönderdik.

Bugüne kadar çok başarılı yarışmalar çıkartan sporcularımız artık Fenerbahçe’nin forması altında yarışacaklar. Umarım hem ülkemizi hem Fenerbahçe’de çok iyi yarışmalar çıkartıp, çıtalarını daha ileriye taşırlar. Kırıkhan son yıllarda atlet yetiştiren bir ilçe haline geldi. Atletizm ile Kırıkhan’ın adı anılır oldu. Kırıkhan’da zor şartlar altında yetişen bu gençlere sahip çıkan ve onların başarısı için kapılarını açan Fenerbahçe spor kulübüne sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.