enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Kırsalda yaşayan vatandaşlar hizmet bekliyor!

Kırsalda yaşayan vatandaşlar hizmet bekliyor!
26.03.2024
14
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, seçim çalışmalarını şehir merkezinde ve kırsal kesimde ekibiyle birlikte yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Hafta sonu Aşkarbeyli, Düğünyurdu, Suçıkağı mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, vatandaşları ile sohbet etti, sorunlarını ve önerilerini dinledi.
kırsal kesimdeki vatandaşların belediye hizmetlerinden daha çok faydalanmaları talebiyle karşılan Duduoğlu, İskenderun’a her mahalleye her köy statüsündeki yerleşim birimine mahallelerin özelliklerine ve beklentilerine göre belediye olarak çalışma yapılacağını belirtti. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, kırsaldaki vatandaşlarımızın ayağına da Belediye hizmetlerini getireceğiz” dedi.

HATSU çalışanlarını ziyaret ederek onları dinleyen Mehmet Duduoğlu, akabinde Sanayi Esnafıyla birebir görüşmeler yaparak hal hatır sordu ve esnafın beklentilerini dinledi.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, esnaf gezisini Denizciler de sürdürdü akabinde Bekbele sakinleri ile mahalle toplantısında buluştu. Mehmet Duduoğlu bugün de İskenderun’un en işlek Caddeleri’nden birisi olan Kanatlı Caddesi’nde esnaf gezisini sürdürüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.