enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Kurtuluş günü yaklaştı

Kurtuluş günü yaklaştı
26.03.2024
8
A+
A-

Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, 31 Mart’ta verecekleri Hatay’ın kurtuluşu mücadelesine herkesin destek olmasını istedi. AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatlarının da katıldığı iftar programında 10 yıldır kente hizmet etmeyen beceriksiz bir HBB yönetiminden kurtulmalarına 6 gün kaldığını kaydeden Öntürk, hemşehrileri ile iftarda bir araya geldi. İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Öntürk, Kırıkhan’dan rekor oy beklediğini belirtti.

KIRIKHANLILARDAN EVLATLARINA TAM DESTEK BEKLİYORUM

Hatay’ın her köşesinin su, yol, altyapı problemleri ile boğuştuğunu, bu sorunlardan en fazla Kırıkhan’lı hemşehrilerinin bedel ödediğini kaydeden Öntürk, 31 Mart’ın Hatay halkına çile çektirenlere bedel ödetme günü olduğunu söyledi.

Kırıkhan’ın bu seçimde Hatay’da oy rekorunu kırmasını isteyen Öntürk; “31 Mart’ın ardından inşallah şehrimizi inşa ve ihya edeceğiz. 10 yıldır hizmet etmeyen bir yapıya karşı vereceğimiz mücadelede rabbim bizleri muzaffer kılsın, Allah birliğimizi bozdurmasın. Sizlerden Kırıkhan’ın bir evladı olarak evladınıza, kardeşinize sahip çıkmanızı, bizleri Kırıkhan Belediyesi ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde rekor oyla desteklemenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.