enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

“Laf Atma” Meselesine Silahlı Çözüm!

“Laf Atma” Meselesine Silahlı Çözüm!
25.11.2019
34
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde ‘laf atma’ meselesi yüzünden çıkan tartışma sonrası çözüm için tekrar tarafların buluştuğu yerde bir kişinin silahından çıkan kurşunlar iki genci yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay dün gece saatlerinde Barbaros Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Pac Meydanı arkası 125 Sokakta meydana geldi. İddialara göre, gençler arasında daha önceden ‘Laf atma’ yüzünden çıkan tartışmanın devamı olarak arabulucuyla birlikte konuşmak için tekrar buluştu. Barbaros Mahallesi 125 sokakta bir araya gelen gençler kendi arasında konuşup konuyu çözmek istedi. Ancak bir kişi belinden çıkardığı silahı ateşlemeye başladı. Orada silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan A. B. ve S. A. kanlar içinde kaldırımda sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi. Gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye yetiştirdi.

Kısa sürede bölgeye gelen Motorize Yunus polisleri ile asayiş ekipleri bölgeyi güvenlik nedeniyle kapattı. Olay yeri inceleme ekibi ise tüm detayları toplamaya çalıştı. Asayiş ekipleri ise sabaha kadar yaptıkları çalışma neticesinde silahı sıktığı iddia edilen bir kişiyi gözaltına alarak sorgulamaya başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.