enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
22°C
Hatay
22°C
Açık
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
32°C
Çarşamba Çok Bulutlu
30°C

MECLİSTEN ORTAK SES YÜKSELDİ

A+
A-

Belediye Meclisi Nisan Toplantısını gerçekleştirdi. Gündeme İskenderun’un il olma konusu damgasını vurdu. Önce AK parti ardından MHP, DP ,CHP ve İyi parti söz alarak İl olma  mücadelesini birlikte vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Ak Parti gurubu 50 yıllık bir sevda olduğunu İskenderun’un hak ettiğini bunun için sosyal medya başta olmak üzere herkesin bu konuda beklenti içerisinde olduğuna dikkat çekti. MHP Emir Selim Yazar, İskenderun il olması için birlikte çalışabileceklerini ve altı ilçenin  İl olma konusunda sınırları olabileceğine dikkat çeken konuşma yaptı. Demokrat Parti meclis üyesi Sedat Bakır, İl olma konusunda altı ilçenin yanı sıra Karaağaç merkezli ve denizciler merkezli iki ilçenin daha kurulmasından yana düşüncesini paylaştı. CHP’li Murat Kayış İskenderun’un il olmasından dolayı mutlu olacaklarını söyledi. AK partili Erdem Ünlü Çetinkaya İskenderun’un il olma konusunda her şeyi hak ettiğine dikkat çekti.

BEN DEĞİL BİZ YAPACAĞIZ

İskenderun Belediye Başkanı İl olma konusunda yakılan ateşin çığ gibi büyüdüğünü ve kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek,” İskenderun İl sınırları çerçevesinde altı ilçe  belediye başkanları, tüm siyasi parti başkan ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ben değil biz  olarak hareket ederek bu çalışmayı yürütmeliyiz. Başardığımız takdirde ben değil biz yapmış olacağı. Dağın diğer tarafı kaybetti bu taraf kazandı diye bir şeyde yok hepimiz kazanacağız.”dedi.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.