enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0673
EURO
37,8514
ALTIN
2.797,09
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
30°C

MGK Genel Sekreteri HACIMÜFTÜOĞLU: “TİMBİR görevini hakkıyla yapıyor”

MGK Genel Sekreteri HACIMÜFTÜOĞLU: “TİMBİR görevini hakkıyla yapıyor”
29.06.2024
26
A+
A-

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, beraberinde Genel Başkan Vekili Cüneyd Altıparmak, Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, Genel Başkan Yardımcıları Menderes Demir ve Mehmet Erdem Tokuş ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Cengiz Aksan ile birlikte Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu ziyaret etti. Aynı zamanda Türk İnternet Medya Birliği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olan Hacımüftüoğlu ile, terör odaklarını besleyen dış güçlerin, ülkemiz üzerinde hayata geçirmeye çalıştıkları hain senaryolar ve GİMMER projesinin internet medyasına yapacağı katkılar değerlendirildi.

Müftüoğlu “İnternette ve özellikle internet medyasında güvenilir alanlar oluşması önemli. Devletin bu alanda attığı adımların yanında sivil toplumunun bu sürece katılması değerli. Dezenformasyonun ifsat edici etkisine dair tedbirlerin yanında uyuşmazlıkları çözecek yeni yolların sunulması da çok önemli. GİMMER’in başarılı olacağını ve bir süre sonra güvenli internet medyasının tesisine katkı sunacağını hep birlikte göreceğiz, emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, kabulünden dolayı Hacımüftüoğlu’na teşekkür ederek, ülkemiz ve internet medyasının menfaatine olan her projede var olmaya devam edeceklerini, Devlet büyüklerimizin desteklerinin TİMBİR camiasına ayrı bir heyecan kattığını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.