enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Mutluluk denizine yelken açtılar

Mutluluk denizine yelken açtılar
02.09.2023
372
A+
A-

Özkan ve Çelik ailelerinin evlatları Mali Müşavir Eda Özkan ile Almanya Lotus firmasında mühendis olarak görev yapan Berkay Çelik, İssos Otel’de gerçekleştirilen muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Geçtiğimiz günlerde Almanya’da düzenlenen nişan merasiminin ardından Nurten ve Suat Çelik’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen düğünde davetliler Eda ve Berkay Çelik’in mutluluğuna ortak oldular.

Eğitimci Akademisyen kişiliğinin yanı sıra, Hatay mutfağının eşsiz lezzetlerini tanıtmak için verdiği mücadele ile birçok kesimin takdirini kazanan Nurten Polat Çelik’i, İSTE’de birlikte görev yaptığı Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güler Alkan, MTA Genel Müdürü Yasin Erdoğan, İSTE’nin akademisyenleri ve öğrencilerinin yanı sıra İskenderun Belediyesi eski başkanlarından Mete Aslan, AKİYAD Başkanı Veysel Cıncık, ve Mega Radyo Müdürü Mustafa Mert, Anadolu Ajansı bölge muhabiri Ali Kemal Zerenli de yalnız bırakmadı.

Nurten Polat Çelik ve eşi Suat Çelik, Almanya’dan gelen dünürleri Hülya ve Fatih Özkan’ ile birlikte mükemmel bir ev sahipliği yaptılar. Gelin hanımın babası Fatih Özkan’ın kızı için yazdığı şiir okunduğu anda ise, muhteşem bir duygu fırtınası yaşandı. Çelik ve Özkan ailelerini kutluyor, genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. www.hataydanhaber.com

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.