enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4584
EURO
34,6503
ALTIN
2.392,51
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Ölüm ile oyun olmaz!

Ölüm ile oyun olmaz!
28.12.2022
180
A+
A-

Ankara’da arkadaşları ile birlikte bir kamyonetin arkasına tutunarak paten süren 13 yaşındaki Enes Karataş, kamyoneti bıraktıktan saniyeler sonra tırın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. Karapürçek Kavaklı mevkiinde Enes Karataş (13) ve arkadaşları atık kağıt yüklü bir kamyonetin kasasına tutunarak paten kaymaya başladı.

TIRIN ALTINDA KALDI

Kilometrelerce yolu bu şekilde giden Karataş’a tutunduğu kamyoneti bıraktıktan saniyeler sonra yoldan geçen bir tır çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karataş’ın kaza öncesi arkadaşlarıyla yaptığı tehlikeli yolculuk, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımıştı. Polis ekipleri Karataş’a çarpan aracın sürücüsünü arıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.