enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2612
EURO
34,7113
ALTIN
2.401,07
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

Ölüme de birlikte gittiler

Ölüme de birlikte gittiler
07.11.2022
208
A+
A-

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında İbrahim ve Huriye Ordu hayatını kaybederken, 5 kişide yaralandı.

Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, yaşanan trafik kazasında, hafif ticari araç bir traktöre, daha sonra da bir otomobile çarptı. Kaza Çobanlar-Bolvadin kara yolu, Mescit çeşme mevkiinde, Pazar günü akşam saat 19.30 sıralarında; İbrahim Ordu’nun kullandığı 46 D 1776 plakalı hafif ticari aracın bir anda önüne çıkan, A.C. (51) yönetimindeki 03 ED 267 plakalı traktöre arkadan çarpması ile meydana geldi. Yaşanan kaza sonucu, Savrulan otomobil, karşı yönden gelen M.T. (30) idaresindeki 35 BZY 18 plakalı otomobile çarptı.

Çarpma ve savrulmasının etkisiyle otomobil sürücüsü İbrahim Ordu ile eşi Huriye Ordu olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araç içerisindeki, A.N.U. (10) ve U.K. (8) ile traktör sürücüsü A.C. ve otomobilin sürücüsü M.T., yanındaki M.S.T. (4) yaşanan kazada yaralandı. Görgü tanıklarının yetkililere haber vermesi ile birlikte, kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan A.N.U. ile U.K. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, A.C., M.T. ve M.S.T. ise, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.