enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

OLUR İNŞALLAH!

OLUR İNŞALLAH!
07.01.2022
24
A+
A-
“Güvenli İş Güvenli Gelecek Projesi” adı altında düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği 4. Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Avrupa Birliği Hibe Projesi kapsamında yürütülen ve İlçemizde Kaymakamlık uhdesinde, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve STK’ların işbirliği ve koordinasyonuyla uygulanan İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü ve Yaygınlaştırma Platformunda icra edilen çalışmalar değerlendirildi.
Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan toplantı, işçi sağlığı ve iş güvenliği çerçevesinde öne çıkan sosyal, ekonomik ve teknik etkenler ile iş kazaları ve meslek hastalıkları, çalışma ortamında alınması gereken önleyici tedbirler ve bu konularda yapılan çalışmalar görsel sunum eşliğinde ele alınmak suretiyle yapılan istişare ile devam etti.
Toplantıya; Kaymakam İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun I. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı E. Ayhan Tosyalı, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Proje Koordinatörü Kerem Deveci ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlarımızın temsilcileri ile davetli konuklar katıldı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.