enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Önce sağlık

Önce sağlık
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bu gün İskenderun Devlet Hastanesi, Gelişim ve Palmiye Hastanesi ve MD Park Hastanesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Emin Turhan, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yusuf Diker, MD Park Hastanesi Başhekimi Süleyman Saygılı ve hastanelerde görevli personel ve doktorlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, konuşmasında; “Sevgili doktorlarımız ve tüm sağlık çalışanlarına minnettarız. Her gün büyük bir özveriyle çalışarak insan hayatını kurtarıyorsunuz. Sağlık alanındaki üstün gayretiniz ve fedakârlığınız için teşekkür ederiz. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. İyi ki varsınız, iyi ki bu zorlu mücadelede bizimlesiniz. Her zaman yanınızdayız. Sağlık hizmetlerinin en önemli bileşenlerinden biri olan sizler, bizlerin sağlığını korumak ve iyileştirmek için büyük bir özveriyle çalışmaktasınız. Sizlerin mesleklerine olan bağlılığı ve insanlık adına yaptığınız fedakârlıklar takdire şayandır. Bizim için çok değerlisiniz. Bu nedenle, her zaman yanınızda olacağımızı ve ihtiyaç duyduğunuz her an destek olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. 14 Mart Tıp Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.” Dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.