enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Öntürk iyi gidiyor

Öntürk iyi gidiyor
02.02.2024
24
A+
A-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, “Hatay’ın yarınları için bugünden çalışıyoruz” diyerek Dörtyol’da temaslarda bulundu.
3 Şubat’ta gerçekleşecek olan toplu konut kura çekimi, Antakya ve İskenderun’da yapımı tamamlanan devlet hastaneleri açılışı ve Antakya Kapalı spor salonunda gerçekleşecek aday tanıtım toplantısı öncesinde ziyaretlerini sıklaştıran Öntürk, Dörtyol’da Türk bayrakları ve dualarla karşılandı. Öntürk’e Dörtyol ziyaretleri kapsamında AK Parti geçmiş dönem Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Ömer Oğuz Uçar, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen ve ilçe yöneticileri eşlik etti. Dörtyol’da STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Öntürk, Dörtyol’a ve Hatay’a vizyon katacak projeleri aktardı. Dörtyol ve Hatay için söyleyecek sözü olan herkesle bir araya geleceğiz diyerek kentin kanaat önderleri olan STK temsilcileri ve muhtarları dikkatle dinleyen Öntürk, bu birliktelik ile Hatay’ı AK Belediyecilik ile taçlandıracaklarını belirtti. Öntürk, daha sonra çarşıda hizmet veren esnafları ve Dörtyol Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Yeniyurt, Kuzuculu ve Karakise Mahalleleri’nde kendisini karşılayan vatandaşlarla bir araya geldi.

HATAY İÇİN SEN, BEN YOK BİZ VARIZ

Hatay’da yüzleri güldürmek için çok çalışacaklarını kaydeden Öntürk, “Hatay’ımızı ortak akılla daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimizin taleplerine karşılıksız kalmadan, Hatay’ımıza her alanda hizmet etmek için büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Hatay’ımızın her bir köşesinde birlik olacak ve tüm sorunlarımızı birlikte aşacağız. Çıktığımız bu yolda kararlı adımlarla Hatay’ımızı Hatay yapan herkes ile birlikte yürüyeceğiz. Hatay’ımız için birlikte çalışacak, şehrimizi eskisinden de güzel günlere kavuşturacağız. Hep birlikte eskisinden daha güçlü bir Hatay için sen ben demeyeceğiz, biz varız diyecek, Hatay’ımızı el ele ayağa kaldıracağız. Bizim Hatay için yapacağımız iş vaktimizden çoktur. Bu anlayışla sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Hatay’ımızı devler ligine taşıma kararlılığındayız. İnşallah 31 Mart’ta aziz halkımızın desteği ile önce evlerimizi, çarşılarımızı, meydanlarımızı ayağa kaldıracağız. Ardından tüm vatandaşlarımızın güçlü Hatay’ın kazanımlarından istifade etmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların isteklerini de dinleyen Öntürk, Dörtyol temasları kapsamında son olarak Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı, MHP Dörtyol İlçe Başkanlığı ve AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek tüm vatandaşları 3 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı deprem konutları kura çekimi, hastane açılışları ve aday tanıtım programına davet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.