enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Op. Dr. Mısırlıoğlu Palmiye’de

Op. Dr. Mısırlıoğlu Palmiye’de
04.03.2024
10
A+
A-

Perinatoloji Uzmanı Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu, İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başladı. Perinatoloji yani ‘yüksek riskli gebelik’ alanında vermiş olduğu hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu, “Perinatolojinintemel alanı, sorunlu gebelikler veya gebelik sırasında yüksek risk oluşumu nedeniyle özelleşmiş bakım ve tedavi gereken durumladır. Perinatoloji, gebelikten evvel ve hamilelikten sonraki dönem olan lohusalık zamanında anne ya da bebekte oluşabilecek olumsuz durumların zamanında taranması, erken teşhisi ve tedavisi hedeflenmiştir. Bu grupta yer alan hastaların takip edilmesi bu bölümde uygulanmaktadır. İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde; detaylı ultrasonografi, 3 boyutlu ve 4 boyutlu ultrasonografi, fetal ekokardiyografi, birinci trimester ultrasonografi, fetal anomali tanı ve yönetim, dopler ultrasonografi, fetal girişimsel işlemler, genetik danışmanlık hizmetlerini vermeye devam edeceğiz” dedi.

Perinatoloji Uzmanı Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu Kimdir?

Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmanlığını tamamlayan Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yandal uzmanlığı ihtisasını tamamladı.Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Hatay Samandağ Devlet Hastanesi, OsmaniyeDoğumevi, Özel Kadıoğlu Hastanesi’nde görev yapan Op. Dr. Selahattin Mısırlıoğlu,daha sonra kendi özel muayenehanesinde ve Medical Park Seyhan Hastanesi’nde hizmet verdi. Op. Dr. Mısırlıoğlu, İskenderun Palmiye Hastanesi bünyesinde Perinatoloji Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.