enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5082
EURO
34,8818
ALTIN
2.433,27
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

Pelerinsiz Kahramanlar Ödüllendirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’ın İskenderun ilçesinde görev yapan depremzede polis ve askerler, huzur ve güvenliğin kontrol altında tutulması için fedakarca çalıştıkları için başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Pelerinsiz Kahramanlar Ödüllendirildi!
22.06.2023
35
A+
A-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından huzur ve güvenliğin kontrol altında tutulması için görev yapan fedakar polis ve askerler, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından düzenlenen bir ödül töreniyle onurlandırıldı. Törende, depremzede olmalarına rağmen sahada görev yapan 300 polis ve askere protokol üyelerince başarı belgesi takdim edildi.

İskenderun Limanı’nda gerçekleşen ödül töreninde konuşan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, güvenlik güçlerinin depremin ilk anından itibaren olay yerinde görev yaptıklarını belirtti. Deprem anında bile görevlerinden kaçınmayan ve halkın güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçlerine teşekkür eden Demiryürek, şunları dile getirdi:

“Hepimizin aileleri o gün ya zorlukla apartmandan çıkmıştı ya da tüm herkes gibi yürek taşıyan herkes gibi korkuyla irkilmişti. Enkaz altında kalan şehitlerimiz de vardı. Ama kimse şehri terk etmedi. Kimse görev yerini terk etmedi. Hiçbir mensubumuz görev yerini terk etmedi. Ailesini arkada bıraktı, geldi, sahada ne yapabilirimin peşine düştü. Hepinizden Allah razı olsun iyi ki varsınız.”

Ödül töreninde, depremzede olmalarına rağmen sahada görev yapan 300 polis ve askere protokol üyelerince başarı belgesi sunuldu. Bu belgeler, güvenlik güçlerinin cesaret ve fedakarlıkla yürüttükleri görevleri anısına verilerek onların çalışmaları takdir edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.