enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5036
EURO
34,9620
ALTIN
2.430,61
BIST
9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Play-Off’tayız Ama Şampiyon Olabiliriz

Play-Off’tayız Ama Şampiyon Olabiliriz
23.04.2022
33
A+
A-

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, takımın hala şampiyon olma şansının olduğu ifade etti. Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor, Play-Offları garantilese de, şampiyonluk hesapları yapmaya devam ediyor.

Ligin bitimine 3 hafta kala, 65 puanla 3. sırada yer alan Güney Temsilcisi, lider Düzcespor’un 4 puan gerisinde yer alıyor. Önceki gün İskenderun’da açıklamalarda bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, galibiyetle sonuçlanan 3-0’lık Şile maçının ardından Play-Offları garantilediklerini vurgulayarak, “Şampiyon olma şansımız var ve son ana kadar şampiyonluğu kovalayacağız” dedi.

 

Başkan Bolat yaptığı açıklamada, “Düzcespor son 3 maçta 7 puan kaybetti, biz 2 puan kaybettik. Şu an Iğdır 2, biz 3.’yüz. 3-4 puan fark var. Tabii ki avantaj şu anda Düzcespor’da, Düzcespor 6 puan alırsa şampiyon olacak ama son 3 maç çok tehlikeli her takım için. Son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayacağız, matematiksel olarak hala şu anda şampiyon olma şansımız var. Düzcespor iki defa, Iğdır bir kere berabere kalıp bizde 3 maçımızı yenersek şampiyon olabiliriz. Biz de futbolcularımızı buna göre motive ediyoruz.

Elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ya şampiyon olmak ya da Play-Off’ta kupayı buraya getirmek istiyoruz. Bütün çalışmamız, bütün motivasyonumuz bu şekilde tabii. Gönül isterdi ki biz şampiyon olalım. Biz bu grubun en iyi futbol oynayan takımıyız. Ben hiçbir mazeretin arkasına sığınan bir başkan değilim ama yaklaşık 7 maçta hakem hatası var, dünkü maçta bile verilmeyen bir gol oldu ama şu an bunları konuşmak istemiyorum. 3 maçta bitince bir basın açıklaması yapacağım. İskenderunspor başarısız değildir, gayet başarılıdır, iyi futbol oynayan bir takım, iyi bir iyi bir kadro yapısı olan bir takım ama maalesef biz hakemler tarafından katledildik. Bunu herkes biliyor zaten.

Bir şeylerin altını deşmek istemiyorum ama art niyet çok büyük, özellikle il takımlarını şampiyon yapmak istiyorlar. Bizde tek başımıza mücadele ediyoruz. Takım olarak, İskenderun halk olarak kenetlenmemiz çok önemli. Hepsinin dualarına ihtiyacımız var. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gelecek sene ikinci ligde olmayı amaçlıyoruz, bunun için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.