enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
22°C
Hatay
22°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C

Prefabrik ev dolandırıcılarına dur diyecek bir babayiğit yok mu?

Prefabrik ev dolandırıcılarına dur diyecek bir babayiğit yok mu?
A+
A-

Depremzede 25 aile, prefabrik ev yaptırmak hayaliyle dolandırıcıların tuzağına düştü.

Depremzede vatandaşlar, prefabrik ev yaptırmak için Antalya’dan geldiğini söyleyen bir şahısla anlaşıp ve parayı verdi. Evlerin bir kısmını yarıda bırakan, bir kısmına da hiç başlamayan dolandırıcı olduğu iddia edilen şahıs, ortadan kayboldu. Odabaşı Mahallesi’nde yaşayan Esra Ezer, annesi ve ablası da dolandırıcıların yıkımına uğradı. Anne ve ablasının evini yarıda bırakan şahıs, Ezer’in 345 bin TL parasını alarak kayıplara karıştı. Evladıyla birlikte konteynerde yaşam mücadelesi veren depremzede kadın, hayallerini çalan şahsın cezasını çekmesi için yetkililerden gelecek güzel haberi bekliyor.

Dolandırıldığını söylemeyenler de var

Depremzede Esra Ezer, 345 bin TL’yi alan şahsın kayıplara karıştığını belirterek “6 Şubat depreminde bizim evimiz yıkıldı. Daha sonra buraya geldik, burada bir prefabrik ev yaptırmak istedik. Başta annem ve ablam yaptırdı. Bende paranın tamamı olan 345 bin TL’yi peşin verdim. Ben parayı verdikten sonra onların da evini yarım bırakı. Benimde paramın tamamını alıp kaçtı. Antalya’dan geldiğini biliyoruz. Şahsı tanımıyoruz. Benim gibi yaklaşık 25-30 kadar aileyi dolandırmış” dedi.

Dolandırıcı şahısla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarının ardından tehdit mesajları aldığını dile getiren mağdur kadın, “Şuan ulaşamıyoruz. Sosyal medyadan yayınladıktan sonra tehdit mesajları aldık. Susmayacağız, hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Bu şahıs şuan; Antakya, Defne ve Samandağ’a gelemiyor. İskenderun, Dörtyol ve Payas’ta başka insanları dolandırmaya devam ediyor. Hatay’a dadanmış bir çete bu, kimse para vermesin. Şuan biz konteynerdeyiz, kış geliyor. Çok zor durumdayız. Bu şahsın yakalanıp, cezasını çekmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.