enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3786
EURO
34,7155
ALTIN
2.428,38
BIST
9.988,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Sağlık Akademisyenleri Derneğinden Avrasya Hastanelerine ödül

Sağlık Akademisyenleri Derneğinden Avrasya Hastanelerine ödül
27.05.2022
81
A+
A-
Avrasya Hastaneleri, Sağlık Akademisyenleri Derneği, Sultan Qaboos Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri Pembroke Kuzey Carolina Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsü ve sektörde bulunan ilgili pek çok dernek ve kuruluşun katılımı ile 22 – 25 Mayıs 2022 tarihinde Antalya’da gerçekleşen 16. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresine katıldı.
Kongrede Avrasya Hastanesini, Gaziosmanpaşa Yönetim Kurulu Üyesi – İşletme Direktör Yrd. Dr. Özgür Özmen, Medikal Direktör Yrd. Dr. Hamdi Kocaahmet, Başhekim Dr. Alaaddin Küçük, Avrasya Hastanesi Zeytinburnu Kalite Sorumlusu Recep Pülat, Finans Sorumlusu Sıdıka Kalaycıoğlu ile Hemşirelik Hizm. Müdür Yrd. Rabia Demirci temsil etti. Dr. Özgür Özmen,
Dr. Hamdi Kocaahmet, Recep Pülat ve Rabia Demirci bilimsel sunumları ile kongreye katkı sağladı.
Kongre Başkan Yardımcılığı ve Oturum Başkanlığını üstlenen Dr. Özgür Özmen, Sağlık Akademi çalışmalarından dolayı plakete, Kalite Sorumlusu Recep Pülat “Hastanelerde Kalite Göstergelerinin Önemi, Kullanımı ve İyileştirilmesine Yönelik Bir Alan Uygulaması” konulu sunumu ile bilimsel çalışma sunum birincisi olarak başarı sertifikası almaya layık görüldü.
Amerika Birleşik Devletleri Pembroke Kuzey Carolina Üniversitesi ile Avrasya Hastaneleri olarak İstanbul’da bilimsel kurulumun ilk adım fizibilitesi üzerine konuşuldu. Sağlık Sektöründe Finansal Risk üzerine Sağlık Akademisyenleri Derneği ile araştırma başlatılmasına karar verildi. Pakistan Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Zakuiddin Ahmed ile Avrasya Hastaneleri bilimsel çalışma ekibi, Orta Doğuda Sağlık Turizmi ve Sağlığın Geleceği üzerine ortak bildiri yayınlama kararı alındı.
Bir sonraki akademik çalıştayın ve sempozyumun Avrasya Hastaneleri ile İstanbul’da Avrasya Hastanesi Gaziosmanpaşa’da düzenlenmesi planlandı.
Kongre sonunda SAD tarafından Avrasya Hastaneler Grubuna Sağlık Akademisi camiası ile kongreye destek ve katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.