enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3487
EURO
35,0455
ALTIN
2.324,29
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

Şahutoğlu Vatandaşların Desteğiyle Enerji Topluyor

Bir ilki gerçekleştiren Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu,gün boyu İsmet İnönü Mahallesinde saha çalışması yaptı.

Mahalle esnafını ziyaret ederek bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, sokakları da gezerek balkonlarında alkışlarla kendisini karşılayan mahalle sakinlerine hayırlı günler diledi.
Şahutoğlu’nun saha çalışması sırasında CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis Üyesi Adayları da evlere çat kapı konuk olarak İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu için destek istediler.
Balkona çıktıklarında karşılarında Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nu gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken; “Belediye Başkan adayımızı mahallemizde görmek bizleri hem şaşırttı hem çok mutlu etti. Yılmaz Bey bizden biri, her zaman aramızda. Samimiyeti ve güler yüzüyle zaten gönüllerimizi fethetmişti. Bizlerde onun destekçisiyiz, onu başkan yapacağız” diyerek destek verdiler.
Oldukça yoğun bir tempoya rağmen, vatandaşların teveccühüyle enerjisi artarak çalışmalarını sürdüren Şahutoğlu, öğle saatlerinde Haz Metal emekçileriyle de bir araya gelerek onlardan destek istedi.
Daha sonra akşam saatlerine kadar İsmet İnönü mahallesinde saha çalışmalarını sürdüren Şahutoğlu, mahalle sakinleri tarafından büyük takdir topladı.
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.