enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
38,4489
EURO
43,8563
ALTIN
4.101,22
BIST
9.224,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Parçalı Bulutlu
27°C
Hatay
27°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C

Sami Başkan Sami Öğretmen’e zarar veremez

Sami Başkan Sami Öğretmen’e zarar veremez
29.04.2025
107

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, göreve gelmelerinin akabinde geçen bir yıllık süreyi değerlendirdi. Başkan Üstün, düzenlediği basın toplantısında, kendi menfaatleri zarar gördüğü için karalama kampanyası başlatan kişilere, ‘kapak’ mahiyetinde açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına, Arsuz belediye Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Başkan Üstün, toplantıya iki gazeteciyi bilhassa çağırmadığını, çünkü bu kişilerin gazeteci olmadığına inandığını ifade etti. Geçmiş dönemlerde Arsuz belediyesinde istedikleri gibi at koşturanların, şimdi bu ortamı bulamadıklarını, haksız taleplerin karşılanmadığını belirten Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, “Ben eğitimciyim. Atalarımdan ve mesleğimden aldığım terbiye, halkın aleyhine olan mevzulara onay vermeme müsaade etmez. Ölene kadar Belediye Başkanı olmayacağım. Görev süremi alnımın akı, şerefim ve onurumla tamamlayıp devredeceğim. Başkan Sami Üstün, Öğretmen Sami Üstün’e zarar veremez. Kişiliğimden, doğru bildiklerimden ve Arsuz’un menfaatlerinden asla taviz vermeyeceğim” dedi.

Gazetecilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Başkan Üstün, bu güne kadara hayata geçirdikleri ve hazırlanan projeler hakkında detaylı bilgiler verdi. Üstün, “Bir yıl önce değerli halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin, birlikte emek vererek tamamladığımız projeleri hizmetinize sunmanın haklı gururu içerisindeyiz. Geçtiğimiz bir yıl boyunca mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda çalıştık, sizlerin taleplerini dinledik ve Arsuz’umuzun daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için adımlar attık. Göreve başladığımız ilk günden bu yana verdiğimiz sözleri tutmak adına birçok projeyi tamamladık, yeni yatırımları başlattık. Halkımızın desteği ve güveniyle çıktığımız bu yolda, Arsuz’umuzun daha modern ve geleceğe umutla bakan bir kent haline getirmek için büyük bir azimle çalıştık. Ulaşımdan altyapıya, turizmden eğitime, sağlıktan yeşil alanlara ve sosyal yardımlara kadar her alanda projelerimizi hayata geçirerek, şehrimizin standartlarını yükseltmek için durmaksızın emek verdik. Arsuz’umuzun değerini hem ülke çapında hem de uluslararası arenada duyurmak için çaba gösterdik. Amacımız her zaman şeffaf, hesap verebilir ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışıyla siz değerli hemşerilerimize en kaliteli hizmeti sunmaktı. Yaşanan felaketlerin izlerini silmek ve zorlu bir süreçten geçen ilçemizin ayağa kaldırmak için canla başla çalıştık. Tüm zorluklara rağmen, Arsuz’un hiçbir konuda geri kalmaması için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu başarı elbette ki vatandaşlarımızın desteğiyle mümkün oldu. Önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla çalışmaya, Arsuz’u hak ettiği yere taşımaya devam edeceğiz. Bu vesileyle siz kıymetli Arsuzlu hemşerilerime ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.