enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4237
EURO
34,7977
ALTIN
2.395,15
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Sanayi sitesi esnafına müjde

Sanayi sitesi esnafına müjde
21.07.2022
45
A+
A-
İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belen Milli Emlak Müdürlüğünden, yeni sanayi sitesi için 16.244.58 m2 arazinin tapusunu aldılar.
İskenderun ve Belen sınırları içerisinde Otobanın hemen üst kısmında yer alan arazilerin İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından alınmaları ile yeni sanayi sitesinin sınırları belirlenmeye başladı.
İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından şu ana kadar şahıs ve devletten alınan tapuların toplamının ise 80 dönüm olduğu ifade edildi.
İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırmak için yoğun çaba sarf eden ve sanayi esnafının da desteği ile bu yolculukta emin adımlara ilerleyen İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, “İskenderun Belen sınırları içerisinde yapacağımız Yeni Sanayi Sitemizin arsa tapu alım işlerine devam ediyoruz. Çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda her zaman yanımızda olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e, İTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a yönetim kurulu üyelerime, bizlere her zaman destek olan üyelerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum. Her geçen yıl sanayimizin sınırları şekilleniyor” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.