enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
34,0440
EURO
37,8806
ALTIN
2.799,42
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
30°C
Cuma Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C

Siyasi intikam mı?

Siyasi intikam mı?
15.09.2024
110
A+
A-

İskenderun ‘da 22 yıldır hizmet veren Cemnur tesislerinin kapalı düğün salonu ve halı saha bölümü, bu gün itibariyle faaliyetlerini sonlandırıyor. Tesis işletmecisi siyasetçi-iş insanı Yıldırım Alpay, mülk sahibinin talebi doğrultusunda bu kararı aldıklarını belirtti. Öte yandan bazı kaynaklar, gayrimenkulün tapu kayıtlarında her ne kadar başka bir kişinin ismi geçse de, bu yerin geçen dönem Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ait olduğunu iddia ediyor. Alpay, bu iddia ilgili konuşmazken, müşteri ve kamuoyunu bilgilendirme anlamında, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Yıldırım Alpay açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “İskenderun’da yaklaşık 22 yıldır hizmet veren Cemnur Tesisleri, bizlerin 22yıldır ekmek teknemiz diye baktığımız, bu süreçte İskenderun’un bir değeri ve markası haline gelen, gözümün nuru olan Cemnur Tesisleri işletmemizin, düğün salonu ve halı saha bölümünü, 15.09.2024 Pazar günü İtibariyle kapatıyoruz.
Bu durum bizleri tabiki üzdü. Fakat ön görmediğimiz bir durum değildi. Seçim dönemi bir taraf seçmeli ve bu seçiminde kendimiz için değil İSKENDERUN sevdamız için olması gerektiğine her daim inadık ve bunuda bir kez daha göstermek gerektiğini dile getirmek istedik. Cumhur İttifakını sonuna kadar destekleyerek bazı kesimleride karşımıza ülmış olduk. Karşımıza aldığımız kesim malumuz. Sonuç olarak bir tarafı desteklerken bir bedel vdenecekti. Ve bu bedel şahsıma fatura edildi. Olsun; Biz bunları İSKENDERUN ve HATAY’ın geleceği için yaptık. Evet, işletmemizin kapanması bizi ve ailemizi üzdü. Fakat hayatta en önem verdiğimiz şeyler; bir insanın doğumu, ölümü arasında geçen ahir ömrü ve sonrasında anılarda şeref ve haysiyeti ile anılmasıdır.
Biz sözümüzü önce Rabb’imin rızası, sonrada şehrimiz için tuttuk. Konuyla ilgili tüm dost, arkadaşlarımında bilgi sahibi olmasını istediğim için sizlerlede paylaşmak istedim. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla selamlıyor, hayırlı günler iiliyorum”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.