enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Sönmeyen Yangın!

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada çıkan yangına müdahale eden itfaiyenin çalışmaları yaklaşık 39 saattir devam ediyor. Gıda, plastik, tekstil gibi farklı ürün ve ham maddelerin bulunduğu binanın son iki katında çökmeler meydana gelirken, yangının binanın beşinci ve altında katında halen devam ettiği ifade ediliyor.

Sönmeyen Yangın!
12.06.2023
37
A+
A-

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 39 saattir süren yoğun müdahalesine rağmen halen kontrol altına alınamadı. Yangın, binanın son iki katında çökmelere neden olurken, beşinci ve altıncı katlarda ise hala devam ettiği bildiriliyor.

Altı katlı fabrikanın çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. TOMA ve su tankerleri gibi araçlar ise itfaiyeye destek sağlıyor.

Fabrika binasında gıda, plastik, tekstil gibi çeşitli ürün ve ham maddeler bulunuyor. Yangın özellikle binanın son iki katında büyük çökmelere sebep oldu. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için 39 saatlik mücadelelerini sürdürüyor ve çökmelerin diğer katlara yayılmasını engellemek için önlem almaya çalışıyor.

Polis ekipleri, yangının meydana geldiği Turgut Özal Caddesi’nde güvenlik önlemlerini sürdürüyor ve cadde trafiğe kapatılmış durumda. Sadece yetkililerin bölgeye girişine izin veriliyor. Yetkililer, yangının etkisini minimize etmek ve güvenliği sağlamak için tüm önlemleri almaktadır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.