enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

TİMBİR Cumhuriyet’imizin hizmetçisidir

TİMBİR Cumhuriyet’imizin hizmetçisidir
29.09.2023
10
A+
A-

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Ankara’da 3 gün süren temas ve ziyaretler gerçekleştirdi. Heyet Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı:

“Aziz Atatürk;

Banisi olduğun Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılında; makamınız Cumhurbaşkanlığı olurları ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği olarak huzurunda olmanın haklı gururu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Esaret günlerinden, aydınlık yarınlara kavuşturduğunuz Türkiye Cumhuriyeti’nin, her biri ayrı değere sahip 81 ilden kurucunun yer aldığı TİMBİR; muhasır medeniyet hedefiniz için, doğru, etik ve tarafsız habercilik anlayışı ile zat-ınız en büyük emaneti Cumhuriyetimizin hizmetçisidir.

Başkentte Rüzgârlı sokakta, kurtuluşa şahitlik eden gazetecilik serüveni; teknolojinin gelişimi ile birlikte internet basını olarak yoluna devam etmektedir.

Biliyoruz ki; her doğru haber bu ülkeye hizmet olduğu gibi dezenformasyona yol açan bilgide bir o kadar hezimettir. Bu duygu ve düşüncelerle, manevi hatıranızı daima arkamızda hissederek ülkemiz ve milletimiz için gayret göstermeye devam edeceğiz. Ruhun şad olsun”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.