enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3524
EURO
34,7322
ALTIN
2.409,97
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

TİMBİR STK’lara tercüman oluyor

TİMBİR STK’lara tercüman oluyor
26.11.2023
79
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği, Karadeniz Haber Ajansı Derneği (KHAD) ve Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) işbirliği ile düzenlenen “Sivil Toplum Medya Buluşmaları” Aydın’dan sonra Balıkesir’de gerçekleştirildi. Medya Buluşmalarına ev sahipliği yapan BGYC Başkanı Semra Aman Akyürek’in konuşması ile başladı. Başkan Akyürek, İçişleri Bakanlığı destekli bir programda olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek katılımcılara teşekkürlerini sundu. Ayrıca Türkiye yüzyılında bu birlikteliğin medya açısından önemini vurguladı.

Basa: “STK’ları önemsiyoruz”

Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa programa dair konuşma gerçekleştirdi. Basa, konuşmasında Türk İnternet Medya Birliği olarak 7 bölgede benzer projeleri uygulayarak sivil toplum ile medyayı bir araya getirip farkındalık projeleri oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Başkan Vekili Sait “Türkiye Yüzyıl” Vurgusu

Ak Parti 24. Dönem İzmir Milletvekili ve TİMBİR Başkan Vekili Rıfat Sait, konuşmasında Türkiye yüzyılına dikkat çekti. Sivil toplum kuruluşları ve medya ortaklığının Türkiye yüzyılında büyük başarılar elde ettiğini ve etmeye devam edeceğini iletti.

Vekil Şahin’den STK ve Medya Yorumu

Açılış konuşmalarında son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin programa dair görüşlerini dile getirdi. Vekil Şahin, Balıkesir’de bulunan STK’ların aktif rol aldığını özellikle yapılan işlerin medya ile duyurulmasına çok önem verdiğinin altını çizdi.

Panalistler önemli bilgiler verdi

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın moderatörlüğünde panel oturumu gerçekleşti. Konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Burcu Zeybek “Dijital İçerik Üretimi”, TİMBİR Başkanı Dr. Süleyman Basa “Sivil Toplum Kuruluşları ve Etkin Sosyal Medya Kullanımı”, BHA Genel Müdürü Muhammed Kaçar “Sivil Toplum Kuruluşları Basın Medya İletişimi”, Avukat Cüneyd Altıparmak “Kişisel Verilerin Korunması ve Telif” konuları hakkında bilgi paylaşımlarını sundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.