enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

TİMBİR’den Koordinatör Kaymakamlara plaket

TİMBİR’den Koordinatör Kaymakamlara plaket
23.10.2023
46
A+
A-

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği tarafından, yüzyılın deprem felaketi akabinde, en büyük yıkımın yaşandığı Hatay’da, gerek halkın ihtiyaçlarının ivedilikle karşılanması, gerekse bölgenin yeniden yapılanması hususunda gösterdikleri gayretli çalışmalar nedeniyle, İskenderun’da koordinatör Kaymakam olarak görev yapan Miyase Demirkoparan ve Ceyhun Denli’ye plaket takdim edildi.

TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Kaymakamlığında gerçekleştirilen plaket takdim töreninde, Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için taziye dileklerini iletti. Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’in, Yüzyılın felaketi akabinde İskenderun’da gerçekleştirdiği özverili çalışmalarla zorlu bir sınavı başarıyla atlattığına dikkat çeken Gazeteci Cıncık, “Başarı ekip işidir. Koordinatör Kaymakamlarımız Miyase Demirkoparan ve Ceyhun Denli, İskenderun Kaymakamımız Murat Sefa Demiryürek’e bu zorlu süreçte hem moral verdi, hem de iş yükünü paylaştı. İskenderun halkı adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, Koordinatör Kaymakamlar Miyase Demirkoparan ve Ceyhun Denli’ye, meslek hayatlarındaki ilk plaketleri takdim ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.