enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Tıp Bayramı kutlu olsun

Tıp Bayramı kutlu olsun
A+
A-

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İskenderun’da hizmet veren tüm hastane kuruluşlarını ziyaret ederek, hekimlerimizin bu anlamlı gününü kutlayarak çiçek takdiminde bulundu.
Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, ilk olarak İskenderun Devlet Hastanesi’ne giderek, burada Başhekim Veysel Yıldırım’ı ziyaret edip günün anısına çiçek verdi. Dönmez daha sonra hastanede görev yapan doktorları tek tek odalarında ziyaret edip 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.
Gelişim Hastanesine geçen Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Başhekim Emin Turhan ve doktorların 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Dönmez’in bir sonraki durağı Palmiye Hastanesi oldu. Burada Palmiye Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Diker’e konuk olan Başkan Adayı Mehmet Dönmez, insanlarımıza şifa dağıtan doktorlarımızın çok önemli mesleği icra ettiklerini vurguladı.
Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Medipark Tıp Merkezi, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve TOKİ Kıymet Yazıcı Hastanelerini de bu anlamlı gün dolayısıyla ziyaret edip doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.