enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazartesi Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

TL Buz Gibi Eriyor!

Bugün, 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden beri sürekli rekorlar kıran dolar ve euro kurları, yükseliş trendini sürdürdü.

TL Buz Gibi Eriyor!
07.06.2023
44
A+
A-

 

Bugün, 28 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden beri sürekli rekorlar kıran dolar ve euro kurları, yükseliş trendini sürdürdü.

Dolar, gece saatlerinde 22 lira seviyelerini aşarak rekor kırdı ve saat 12.00 itibarıyla 23.13 seviyelerine ulaştı. Euro da günün ilk dakikalarında rekor seviyelerle başladı ve aynı saatlerde 24.79 seviyesinde işlem görmekte. Aynı zamanda gram altın da 1.458 TL seviyelerinde seyretmekte.

Ekonomi yönetiminde ise artık Mehmet Şimşek görev alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yemin etmesinin ardından açıkladığı kabinede Mehmet Şimşek’i Hazine ve Maliye Bakanı olarak atadığını duyurmuştu. Bakanlık devir teslim töreninde konuşan Şimşek, “Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Kurala dayalı bir Türkiye ekonomisi, arzu edilen refaha ulaşmamızda büyük önem taşıyacaktır. Makro finansal istikrarı önceliklendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.