enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
29°C
Hatay
29°C
Açık
Pazartesi Açık
29°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Tuttuğunu kopartır

Tuttuğunu kopartır
16.03.2023
464
A+
A-
AK Parti Arsuz İlçe Başkan Yardımcısı ve İskenderun Ticaret Borsası’nda Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Gül Çetin, AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Doğma büyüme Arsuz’lu olan ve yardımsever kişiliği ile tanınan Gül Çetin’in, bölgenin sorunlarının çözümü noktasında başarılı olacağı kanaati yaygın.
Bu güne kadar yaptığı sosyal ve siyasal faaliyetler ile, özellikle Arsuz bölgesinde adından sıkça söz ettiren Gül Çetin, deprem felaketinin hemen ardından sahaya inerek ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdı. Bölgemize gelen arama, kurtarma ve yardım ekiplerine de rehberlik yapan Gül Çetin, yardımların gerçek hak sahiplerine ulaştırılması yönünde çaba sarf etti. “Tuttuğunu kopartan” mücadeleci bir zihniyete sahip olan Gül Çetin’in, aday olması durumunda ilk 5 sırada olması temenni ediliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.