enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5223
EURO
34,8741
ALTIN
2.443,30
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

VALİ DOĞAN ŞEHİT BAYRAKDAR’IN MEVLİDİNE KATILDI

A+
A-

Hatay Valisi Rahmi Doğan 26.02.2020 tarihinde Suriye’nin İdlib bölgesinde Esed rejimi tarafından gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit olan Teğmen Mustafa Bayrakdar için düzenlenen mevlid programına katıldı.


Şehidimizin merkez Antakya ilçesi Ekinci Mahallesi’ndeki baba evinde gerçekleşen mevlidde Vali Rahmi Doğan, Şehit Teğmen Bayrakdar’ın kederli ailesinin acılarını paylaşarak, zor günlerinde aileye destek oldu.
Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından okunan Yasin-i Şerif ve duaların ardından kısa bir konuşma yapan Vali Rahmi Doğan, “Şehidimizin mekanı cennet makamı âli olsun. Siz Şehit ailesi olarak evladınızı, en kıymetli varlığınızı bu vatan için, millet için, devlet için, şehit verdiniz. Siz öyle bir evlat yetiştirmişsiniz ki yetiştirdiğiniz bu evlat vatan için gözünü kırpmadan silah arkadaşları ile birlikte cephede mücadele ederken canını vermiş, şehadet mertebesine yükselmiştir. Allah gani gani rahmet eylesin. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu millet bu devlet bunun da üstesinden gelecek güçte ve kudrettedir. Bunu Allah’ın izniyle başaracağız. Burada en büyük dayanağımız milletin devletimize vermiş olduğu destek, güç ve duadır. Bunu sokakta gezerken yolda yürürken yaşamımızın her alanında, insanların bize karşı göstermiş olduğu muhabbetten anlıyoruz. Vermiş olduğumuz bu mücadelede, milletimiz arkamızda ve maddi manevi her türlü desteği sağlıyor. Allah’ın izniyle de gereken yapılacaktır. Bundan da müsterih olunuz. Rabbimden şehidimize rahmet ve merhamet, sizlere de baş sağlığı diliyorum. Göstermiş olduğunuz metanet ve duruşunuzdan dolayı millet adına şükranlarımı sunuyorum. Allah sizden razı olsun’’ dedi.
Şehit Teğmen Bayrakdar için düzenlenen Mevlid programına Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, AK Parti İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve Kurum İl Müdürleri katıldı.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.