enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3785
EURO
34,7265
ALTIN
2.431,24
BIST
10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Yaşanılabilir bir kent olacağız

Yaşanılabilir bir kent olacağız
17.03.2024
28
A+
A-

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafının sorunlarını dinledi.
Otogar esnafı, Belediye Başkanı Adayı Mehmet Duduoğlu’ndan kentin yönetimine geldiğinde; altyapı ve temizlik İşleri, Otoparkların düzenlenmesi ve sayılarının arttırılması, temizlik hizmetlerinin düzenli ve etkin bir şekilde yürütülmesi, yol ve kaldırım bakımı ve yenileme çalışmaları hizmetlerine ilişkin taleplerini de dile getirdiler.
Otogar esnafını dinleyen CHP Belediye Başkanı Adayı Mehmet Duduoğlu, sorunları çözmek ve sizlere hizmet için geliyoruz” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, “Daha yaşanabilir bir şehir yaratmak için aranızda bulunuyorum. Bu süreçte, şehrimizin her kesiminden gelen insanların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ortak akılla hareket etmek, benim için çok önemli. Sizlerle birlikte şehrimizi daha güzel bir yere taşımak için çalışacağız. Sizlerle olan iletişimimiz sürekli olacak ve sorunlarınızın çözümü için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isterim. Desteklerinizle, daha yaşanabilir, daha güvenli bir İskenderun ve daha güvenli bir Hatay için birlikte çalışacağız. Bizleri konuk ettiğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmemizi temenni ediyor ve güzel günler diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.