enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3846
EURO
34,7462
ALTIN
2.398,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Hafif Yağmurlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Yayladağı’nın hibe desteği 42 ailenin yüzünü güldürdü

Yayladağı’nın hibe desteği 42 ailenin yüzünü güldürdü
A+
A-
Yayladağı Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kırsal kalkınmaya da büyük önem veren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, kalite ve verimin artması amacıyla küçükbaş hayvancılıkla uğraşan 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteği programına katıldı.
Yayladağı’nda Hatay İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, “Küçük Baş Hayvan Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi Projesi” gerçekleştirildi.
Çiftçilerin her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın burada yaptığı konuşmasında; “Üreticilerimize ve çiftçilerimize destek olmak için Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Yayladağı İlçemizde 42 aileye 882 adet damızlık keçi ve teke hibe desteğinde bulunuyoruz. İnşallah hep birlikte el ele, kol kola üretmeye devam edeceğiz. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Milletvekilimiz Sabahat Özgürsoy’a teşekkürlerimizi sunarım.” Dedi.
Konuşmanın ardından Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ve İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu damızlık keçi ve teke dağıtımını gerçekleştirdiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.