enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Yazık ettiler Ceylan’a

Yazık ettiler Ceylan’a
14.02.2024
56
A+
A-

İYİ Parti, Türkiye genelinde pek çok il ve ilçede olduğu gibi, İskenderun’da da Belediye Başkan adayını belirleme konusunda çok geç karar vermesinin faturasını ağır ödeyecek gibi görünüyor. Aylar öncesinden Yıldırım Alpay’ın ismi İYİ Parti’den “İskenderun Belediye Başkan adayı” olarak konuşuluyordu. Genç iş insanı Yıldırım Alpay da düzenlediği bir toplantıda, aday olmak istediğini açıklamıştı.

Her nedense İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan adayını bir türlü açıklamadı. Ta ki bu gün yapılan Grup toplantısına kadar. Genel Başkan Meral Akşener, Hatay İl Başkanı Nazmi Ceylan’ı İskenderun Belediye Başkan adayı olarak kamuoyuna duyurdu. Bölgede sevilen ve saygın bir kişiliğe sahip olan Nazmi Ceylan’ın ÇOK GEÇ aday gösterilmesi tepkileri de beraberinde getirdi.

Birkaç gün önce İl ikinci Başkanı Osman Çolak’ın istifa etmesi, belirsizlik sürecinde bazı partililerin diğer partilerin adaylarına destek sözü vermek zorunda kaldıkları spekülasyonları, “İYİ Parti İskenderun’da kötüye gidiyor” görüşünü ön plana çıkardı.

Siyasi kulisler hareketli. Nazmi Ceylan’ın adaylığı ilçedeki siyasi dengeyi nasıl değiştirecek, merak konusu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.