enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5262
EURO
34,8576
ALTIN
2.487,11
BIST
9.556,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
23°C
Hatay
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
28°C

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru
25.02.2019
33
A+
A-

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığınca aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, Antakya’da bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerin Hatay ve ülke için çok önemli olduğunu söyledi.

Çalışkan, Türkiye’de Ankara ve İstanbul’dan sonra seçim sonucu en merak edilen şehirlerin başında Hatay’ın geldiğini belirtti.

Hatay’ın uzun yıllardır belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını ifade eden Çalışkan, şöyle devam etti:

“İnşallah bu seçimlerde Saadet Partisi’nin adaylarını kazanmasıyla birlikte bu açığı inşallah kapatmış olacağız. Belediye seçimlerinde partilerden çok adaylar konuşur. Partilerden çok projeler konuşur. Partilerden çok kadroları konuşur. Bu açıdan da dürüstlük kelimesi Türkiye’de siyasi partilerin içerisinde en fazla Saadet Partisi’ne yakışacağı için Saadet Partisi bu seçimdeki sloganı dürüstlük üzerine kurulmuştur.”

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe de, partilerinin hiçbir siyasi partiyle ittifak yapmayarak Türkiye’de bin 389 seçim bölgesinde eksiksiz bir şekilde aday çıkardığını kaydetti.

Eğe, Hatay’da Büyükşehir ve 15 ilçede belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.

Seçimi kazanmak için yola çıktıklarını vurgulayan Eğe, şöyle konuştu:

” 31 Mart akşamından sonra milli görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi belediyelerde yaptığı hizmetlerle efsane olacaktır. Saadetli başkanları her konuda adil, hizmetlerinde hızlı, doğru, estetik olacak, her kesin derdiyle dertlenecek, halkıyla bütünleşecektir. imar uygulamalarında hiç kimseye haksız rant sağlamayacaktır. İşi ehline verecektir. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyecektir. Hizmette ve atamada partizancılık ve ayrımcılık yapmayacaktır. Kapsını her zaman ve herkese açık bırakacaktır.”

Toplantıda il ve ilçe belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.