enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Yılbaşında davul çalmak isterken canından oldu!

Yılbaşında davul çalmak isterken canından oldu!
A+
A-

Antalya’ya Hatay’dan yılbaşı eğlencesinde davul çalmak için gelen Hüseyin Uyulgan (19), kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çağrıldığı yerde tabancayla kalbinden tek kurşunla vurularak öldürüldü.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinden yılbaşında eğlence merkezlerinde keman ve davul çalmak için gelen Hüseyin Uyulgan’ı imam nikahlı eşi ile Yeşildere Mahallesi’ndeki evde oturduğu sırada bilinmeyen bir numaradan telefon geldi. Evden çıkan Hüseyin, kendisine verilen adrese gitti. Burada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tanca ile kalbinden vuruldu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Silah sesini uyanlar durumu 112 Acil Çağı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde yatan Hüseyin Uyulgan’ı en yakındaki özel hastaneye götürdü. Burada yapılan müdahalede kurşunun kalbini deldiği ve hayatını kaybettiği belirlendi.

EŞİMİN KATİLLERİ BULUNSUN

İdal Yılmaz imam nikahlı eşinin katillerinin bulunmasını istedi. Gece bilinmeyen bir numaradan eşine telefon geldiğini de belirten Yılmaz, “Tabanca ile kalbine bir el ateş etmişler. Katilin bulunmasını istiyorum. Eşim sokak müzisyeni. Biz Hatay’dan Antalya’ya yılbaşı için eğlence merkezlerinde keman ve davul çalma için gelmiştik” dedi.

CENAZESİ HATAY’A GÖTÜRÜLDÜ

Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından Hüseyin Uyulgan’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Hatay’ın Dörtyol ilçesine götürüldü. Cinayetin ardından polis katil veya katillerin yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.