enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

Yıldırım’dan Gazi ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Yıldırım’dan Gazi ve Şehit Ailelerine Ziyaret
26.04.2022
394
A+
A-

Hatay’ın Hassa ilçesi Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Yıldırım, Hassa’da ikamet eden vatan için uzuvlarını kaybeden gazilere ve canlarını veren aziz şehitlerin ailelerini ziyaret etti. Ramazan ayı dolayısıyla ilçede yaşayan Şehit aileleri ve Gazileri ziyaret eden Hassa Garnizon Komutanı Ömer Yıldırım, ailelerin hal ve hatırlarını sorarak her zaman yanlarında olduğunu kaydetti.

YILDIRIM: ŞEHİTLERİN AİLELERİ BİZE EMANET

Şehit ve gazi ailelerini ziyarette ailelere beraberinde getirdiği tatlıyı takdim eden Hassa Garnizon Komutanı Ömer Yıldırım, şehitlerin geride bıraktıkları ailelerin devlete emanet olduğunun altını çizdi. Aileleri ziyaret etmenin çok önemli olduğunu ve hem ailelere moral verme, hem de kendileri için bir ahde vefa örneği yaşatma imkanı verdiğini kaydeden Yıldırım; “Gazilerimiz vatanın birliği için uzuvlarını, şehitlerimiz ise canlarını vermişlerdir. Bize düşen emanetlerine sahip çıkmamızdır. Biz de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik. Onlara kapımız daima açıktır. Biz de kabul ederlerse onların birer evladıyız. Bizlere kapılarını açan tüm gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyor, şehit ailelerimize de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.