enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

11 GÜNDE 68 KİŞİ ÖLDÜ

11 GÜNDE 68 KİŞİ ÖLDÜ
24.12.2021
30
A+
A-

13 Aralık’tan bu yana gelmeye devam eden sahte içki kaynaklı ölüm haberlerine yenileri eklendi. Tekirdağ’ın Hayrabolu ve Saray ilçelerinde sahte içki içen 2 kişi rahatsızlandı. 56 yaşındaki Hüseyin Yılmaz ve 57 yaşındaki Ahmet Soyalp, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, Soyalp’in evinde 20 litre sahte içki buldu. Kentte son bir haftada sahte içkiden ölenlerin sayısı 5 oldu. Konya’nın Bozkır ilçesinde aynı mahallede yaşayan 2 kişi, benzer şikayetlerle kaldırıldıkları hastanede can verdi. Adli tıp incelemesinde; Hayrettin Kalay ve Muammer Turgut’un sahte içkiden zehirlendikleri anlaşıldı.

Mersin’de de 49 yaşındaki Mecnun Ateş ve 52 yaşındaki Abdurrahman Öksüz sahte içkiden öldü. Eskişehir’de ise sahte içkiden zehirlenen Bayram Ali Çetinkaya, 2 gündür yoğun bakımdaydı.
O da müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sahte içki üretip satanlara yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Antalya’da jandarma ekipleri, 3 imalathaneye baskın yaptı. Toplam 560 litre sahte içki ele geçirildi. Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesindeki bir işyerinde ise 550 litre kaçak içki bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.