enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
45,1848
EURO
53,0864
ALTIN
6.719,72
BIST
14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C

TURİZM YOLU GÜVENLİ OLACAK

TURİZM YOLU GÜVENLİ OLACAK
28.05.2020
50

Arsuz – Samandağ yolunda sona yaklaşılırken Kale Jandarma Karakolu da yeniden inşa ediliyor.
Arsuz – Samandağ yolu tamamlanma noktasına gelirken yıllar önce faaliyetine son verilmiş olan ve bölge için emniyet ve asayiş hizmetlerinin en seri şekilde götürülmesi adına önem teşkil eden Kale Mahallesi Jandarma Karakolu binası da yeniden inşa edilerek faaliyete geçiriliyor.


Arsuz Kaymakamı Musa Sarı beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Karakaş ile birlikte yolun son durumunu yerinde incelerken, yolun bitme noktasına geldiğini, yan şarampol eklentilerinin yapıldığını, tabela çalışmaları ve bisiklet yolu boyanması gibi çok küçük işlerinin kaldığını ve çok kısa bir sürede faaliyete geçeceğini ve büyüleyen manzarası ile bir turizm yolu olacağını ifade etti.
Kaymakam Sarı, ayrıca bisiklet yolu ve bir takım sosyal donatıları da etrafında barındıracak olan bu yolun tamamlanmasına yakın bir sürede, Kale Mahallesinde bulunan ancak kapatılmış olan Jandarma Karakolu binasının da yeniden inşa edilerek, merkeze uzak olan bu bölgede emniyet ve asayiş hizmetleri açısından önemli bir eksikliğin bertaraf edileceğini belirtti. Kaymakam SARI, öncelikle turizm yolunun açılması ve beraberinde Jandarma Karakolunun faaliyete geçecek olmasından dolayı, bölge halkının Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sunduklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.