enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bağımlı değil, bağlı olun

Bağımlı değil, bağlı olun
A+
A-

Akademisyen, Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Yükseliş Koleji velileri ile buluştu.
Yükseliş Koleji Konferans Salonunda düzenlenen programa, protokol üyeleri ve basın mensuplarının yanı Yükseliş Koleji velileri, okul idarecileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.
Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Yükseliş Koleji olarak yeni eğitim-öğretim yılında verdikleri sözleri yerine getirmeye büyük özen gösterdiklerini; bunun bir göstergesi olarak Akademisyen, Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen’i velileri ile buluşturduklarını belirtti.
Programda ilk olarak Yükseliş Koleji Filarmoni orkestrası mini bir konser verdi. İzleyiciler tarafından beğenilen konserin ardından “Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim” konulu seminer kapsamında katılımcılara iletişimde kalitenin ve sürdürülebilirliğin artırılmasının yolları hakkında bilgiler veren Dökmen, ebeveyn ve çocuk iletişiminde neler yapılması gerektiğini, sakınılması gereken durumları ve ileriye dönük çağdaş, özgür düşünen bireyler yetiştirebilmenin püf noktalarını anlattı.
“Anne-Baba -Çocuk Arasındaki İlişkiler, Doğru Ebeveyn Tutumları” konularına da değinen Dökmen, esprileri ve verdiği mesajlarla katılımcıları hem güldürdü hem düşündürdü.

Program sonunda Yükseliş Koleji Kurucusu Nuri Üysen, Prof. Dr. Üstün Dökmen’e verdiği seminerden dolayı teşekkür ederken, Üstün DÖKMEN adına, tema vakfına bağışlanmış fidan sertifikasını da takdim etti. Prof. Dr. Üstün Dökmen de, böyle yüksek katılımlı bir organizasyona layıkıyla ev sahipliği yaptığı için Yükseliş Koleji yetkililerine; söyleşiye gösterdikleri yoğun ilgi için değerli veliler ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.