enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4563
EURO
34,8765
ALTIN
2.433,76
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN TOSYALI’DAN İSKENDERUN İÇİN ANKARA’DA YOĞUN MESAİ

A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da yapmış olduğu ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz’i, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu, Cumhurbaşkanı Hukuk Başdanışmanı Ahmet Karayiğit’i ziyaret etti.

Ziyaretlerde İskenderun için hayata geçirecek projeler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı, kentimizde yapılması planlanan projeler ve çalışmalar ile ilgili bilgiler de verdi.

HERŞEY İSKENDERUN İÇİN

Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepimizin tek bir amacı var hemşerilerimize hizmet etmektir. Ankara’da son derece verimli ziyaretler gerçekleştiririyoruz. Kısa bir süre sonra yapmış olduğumuz çalışmalar projeler ile ilgili kamuoyuna bilgiler aktaracağız. Her şey İskenderun için. İskenderun’a değer”şeklinde konuştu.

İSKENDERUN’A DEĞER

Başkan Tosyalı,“Ankara’da yine yoğun bir çalışma trafiğimiz oldu. Bu bağlamda İskenderun için devam eden ve yeni planladığımız projelerimiz için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ankara’da İskenderun’umuzun yeri bir başka güzel çok şükür. Hepsine göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.