enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Parçalı Bulutlu
22°C
Hatay
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
30°C
Salı Açık
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C

BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN GENÇLİK VE SPOR BAKANINA ZİYARET

BAŞKANI FATİH TOSYALI’DAN  GENÇLİK VE SPOR BAKANINA ZİYARET
24.10.2019
27
A+
A-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Gençliğe, spora ve yaşama dokunan birçok projeyi gerçekleştireceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ankara’da AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

VERİMLİ GÖRÜŞMELER YAPTIK
Ankara’daki ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Ankara temaslarımızda bazı bakanlarımızla belediyemizin projeleri ile ilgili bire bir görüşme fırsatımız oldu. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sayın Abdülkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız Kemal Nadir Ünal ile birlikte ziyaret ettik. Belediyemizin sportif çalışmaları hakkında bilgiler vererek yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk ”dedi.

SPOR BAKANINDAN TAM DESTEK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Spor bakanımıza belediye olarak yapmış olduğumuz sportif faaliyetler hakkında bilgiler aktardık. Ayrıca İskenderun’da son derece başarılı ve yetenekli sporcuların yetiştiğini ifade ederek gençlerimizin spora olan yoğun ilgisinden bahsettik. Sayın bakanımızda her zaman belediyenin sportif çalışmalarına ve projelerine destek olacaklarını ifade ettiler. Projelerimize desteğinden ötürü sayın bakanımıza çok teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştu.

Ziyarette karşılıklı sohbet ortamında devam ederken yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde de bulunuldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.