enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3446
EURO
34,8281
ALTIN
2.407,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
24°C
Hatay
24°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Açık
28°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
25°C

Bu sefer olmalı

Bu sefer olmalı
20.03.2023
387
A+
A-

Kentimizin başarılı iş insanlarından, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne bir nefer gibi durmaksızın çalışan Filiz Özçörekçi, milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçiminde Ak Parti Hatay milletvekili Aday Adayı olan Filiz Özçörekçi, 2004- 2007 yılları arasında Ak Parti Kadın kolları başkanlığını yürüttü. 2009 yılında Hatay İl Genel Meclis Üyeliği yaptı. 2011 ve 2015 yıllarında ise AK Parti Hatay milletvekili seçimlerine 6. sıradan dahil oldu.

Mücadeleci kişiliği ile dikkat çeken ve takdir toplayan Hatay Milletvekili Aday Adayı Filiz Özçörekçi, başta İskenderun olmak üzere bölge ve ülkemizin kalkınmasında, özellikle deprem felaketinin yaralarının ivedilikle sarılmasında AK Partiye ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Partimizin 20 yıllık iktidarında Türkiye’nin gelişim ve değişimi ortadadır. Özellikle içinde bulunduğumuz zor süreçte, maceraya atılmanın, halka hizmet amacıyla kurulmuş bir sistemin bozulması hiç kimseye fayda getirmez. Yılmadık, usanmadık, küsmedik, bizim sevdamız İskenderun, bizim sevdamız Hatay, bizim sevdamız Büyük Türkiye. Birlikte yeni ve müreffeh bir Türkiye inşa edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.